Spring til indhold

Afdeling Bjergmarken

På afdeling Bjergmarken giver vi plads til den forskellighed, som skolen repræsenterer.

Om afdelingen

Holbæk By Skole, afdeling Bjergmarken er en mangfoldig skole med den kæmpe styrke, at den afspejler sammensætningen i samfundet. Samtidig har den en høj faglighed og klare forventninger til både afdelingen sig selv og eleverne.

Målet er at skabe sammenhængende forløb mellem skole og institutioner med fælles udviklingsforløb, som eksempelvis indlæring af læsning. Det skal opleves, at barnet møder den samme tilgang fra pædagogerne i børnehaven, som de lærere og pædagoger, de møder i skolen, og som i de sidste skoleår har et samarbejde med ungdomsuddannelserne.

Afdeling Bjergmarkens ca. 1200 elever lærer mest når de er i trivsel. Der fokuseres på både gruppen og individet, og der gøres en indsats for at give plads til den forskellighed, som skolen repræsenterer.

Afdeling Bjergmarken er opdelt i 5 blokke, hvilket er med til at sikre overskuelige fysiske rammer. De motiverende læringsmiljøer skabes både når der indrettes nyt og laves om, men også i hverdagen.  Læring ikke er knyttet til de fysiske rammer, men kan forgå mange steder, f.eks. virtuelt globalt og ligeledes uden for skolen, således at eleverne kan opleve deres læring i en meningsgivende kontekst.Feedback

Sidst opdateret

22.05.2018

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen

Kontakt afd. Bjergmarken

Bispehøjen 2

4300 Holbæk

Tlf. 72 36 70 10

Email: holbaekbyskole@holb.dk

Find afdeling Bjergmarken

Følg os på Facebook

Regler for medbragte mobiltelefoner