Læring og undervisning

Det gode læringsrum på Holbæk By Skole indebærer, at alle oplever, at der er en god og tryg stemning.

På Holbæk By Skole er vi ambitiøse og arbejder målrettet for at alle elever lærer mest muligt. Da vi ved, at læring sker på mange måder, har vi indrettet en fleksibel skole, hvor vi målrettet arbejder på at udvikle gode læringsfællesskaber, der kan sikre hver enkelt elev rum og mulighed for optimal læring.

Vi arbejder på at tilpasse strukturen til den læring, der skal finde sted, og det indebærer bl.a., at der ofte bliver arbejdet på tværs af klasser og årgange, og at skemaerne forandres i løbet af året.

Det gode læringsrum på Holbæk By Skole indebærer, at alle oplever, at der er en god og tryg stemning. Det er vigtigt for os, at vi arbejder med rummelige fællesskaber, hvor alle lærere, forældre og elever bidrager til at skabe rum for alle elevers læring og deltagelse i fællesskabet.

14.08.2018

Som folkeskole er vi tæt på alle

På kampagnesiden "folkeskolen.holbaek.dk" kan du læse om, hvad folkeskolen kan tilbyde dig og dit barn. Se den her.

Kom med - helt tæt på - når vi med videoen "Folkeskolen - tæt på dig" præsenterer kultur, bevægelse, faglighed og valgfag direkte fra din lokale folkeskole.

Læs også Holbæk Kommunes pressemeddelelse om kampagnen "Folkeskolen - tæt på dig".