Skolen i Virkeligheden

Skolen i Virkeligheden er, når teori bliver til praksis, og eleverne oplever hvad de skal bruge deres læring til.

"Skolen skal ud i virkeligheden, og virkeligheden skal ind i skolen."

Holbæk kommune er med i fællesskabet Skolen i Virkeligheden. Det er en webportal, hvor frivillige foreninger og virksomheder kan tilbyde skoleelever nye læringsrum og anderledes måder at lære på og dermed bidrage til elevers læring, trivsel og motivation.

Læs mere om Skolen i Virkeligheden

14.08.2018

Som folkeskole er vi tæt på alle

På kampagnesiden "folkeskolen.holbaek.dk" kan du læse om, hvad folkeskolen kan tilbyde dig og dit barn. Se den her.

Kom med - helt tæt på - når vi med videoen "Folkeskolen - tæt på dig" præsenterer kultur, bevægelse, faglighed og valgfag direkte fra din lokale folkeskole.

Læs også Holbæk Kommunes pressemeddelelse om kampagnen "Folkeskolen - tæt på dig".