Folkeskolen - tæt på dig

Ny videokampagne slår et slag for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Kære elever og forældre

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige folkeskolen kan. Derfor er vi i de fire folkeskoleområder – Katrinedal, Kildedam, Holbæk By og Skovvejen – gået sammen om en fælles kampagnevideo, der belyser de mange kvaliteter, Holbæk Kommunes folkeskoler rummer.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder. Og så er den til for dig, der som familie eller medarbejder, søger nye veje.

Klik ind forbi kampagnesitet folkeskolen.holbaek.dk og oplev videoen ”Folkeskolen - tæt på dig” i sin fulde længde.

Skal du en tur i biografen i august, oktober og december, kan du i Kulturbiografen Frysehuset i Holbæk, opleve et 20 sekunders spot i biografens sale og på facadens storskærm. Videoen vil ligeledes kunne opleves på skolernes hjemmeside og facebooksider.

Vi siger en stor tak til alle der har deltaget i tilblivelsen af videoen – elever, lærere og pædagoger.

Vi ses i folkeskolen - god fornøjelse

Område Katrinedal
Område Kildedam