Skolestart 2018

Alle børn født i 2012 skal begynde i skole fra august 2018. Du kan skrive dit barn op til skole fra den 1. oktober 2017 til den 15. januar 2018.

Når dit barn skal starte i skole

Du kan skrive dit barn op til skole fra den 1. oktober 2017 til den 15. januar 2018.

Holbæk By Skoles afdelinger inviterer til informationsmøder om dit barns skolestart. Det foregår på følgende tidspunkter:

• Afd. Absalon, onsdag d. 4. oktober kl. 17.00 – 18.30
  • Afd. Bjergmarken, lørdag d. 28. oktober kl. 10.00 – 12.00
  • Afd. Orø, onsdag d. 11. januar kl. 16.30-18.00

Læs mere om skolestart og tilmelding her

Læs skolernes velkomstfolder her

Undervisningspligt

I Danmark har vi undervisningspligt. Det vil sige, at dit barn skal modtage undervisning. Undervisningen skal senest begynde i august, det år dit barn fylder 6 år.

Dit barn skal tilbydes en plads på distriktsskolen.

Hvis dit barn skal gå på en anden skole

Der er mulighed at vælge en skole der ligger uden for det skoleområde du bor i. I så fald skal du kontakte skolelederen på den skole, hvor du ønsker dit barn optaget. Det gælder både, hvis der er tale om privatskoler og folkeskoler i andre skoleområder eller kommuner.

Dog skal du huske, at du stadig skal opskrive dit barn via linket øverst på siden.

Udskydning af skolestart

Hvis du ønsker at ansøge om udsættelse af dit barns skolegang, skal du kontakte skolelederen i dit barns skoleområde, der skal tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Det skal være særlige forhold, der gør, at et barns skolestart udskydes.

12.12.2017